OBJAVITE OGLAS

Kako Vam možemo pomoći?

Ne dijelite lične podatke i broj bankovne kartice, ne otvarajte sumnjive linkove,
a komunikaciju sa drugim korisnicima vršite isključivo putem OLX poruka. SAZNAJ VIŠE

Kako objaviti i aktivirati oglas za posao?

Nakon uspješne prijave na korisnički profil odabirom opcije “Objavi oglas” potrebno je odabrati “Posao” kao vrstu oglasa kojeg želite objaviti, a zatim birate i kategoriju Vašeg oglasa.

posao.pngposao2.png

U narednim koracima potrebno je unijeti osnovne podatke i dodatne informacije Vašeg oglasa. Nastojte navesti što više detalja, svaka dodatna informacija može pomoći oglasu da se istakne, a Vas može brže dovesti do zaposlenika koji odgovara traženoj poziciji u Vašoj kompaniji.

posao3.pngposao4.png

Sljedeći korak jeste dodavanje fotografija Vašeg oglasa. Savjetujemo Vam da postavite fotografiju logotipa Vaše kompanije ili fotografije koje najbolje prikazuju oglas za otvorenu poziciju.

posao5.png

Posljednji korak jeste odabir vidljivosti oglasa. Aktivaciju oglasa možete izvršiti na period od jednog, tri ili šest mjeseci, gdje kod dužih perioda ostvarujete značajnije uštede.

posao6.png

Nakon odabira željenog perioda, klikom na opciju “Aktiviraj oglas”, dobit ćete obavijest da ste uspješno objavili Vaš oglas za posao.

Aktivacija objavljenog oglasa za posao

Ukoliko na profilu nemate dovoljno OLX kredita za aktivaciju, sistem će Vam ponuditi mogućnost dopune OLX kredita. 

Nakon izvršene dopune OLX kredita, možete nastaviti sa aktivacijom.

U slučaju da aktivaciju oglasa želite izvšiti naknadno, oglas će se spremiti na Vaš korisnički profil, te će isti postati neaktivan. Naknadnu aktivaciju vršite putem opcije "Neaktivni oglasi".

posao7.png

Pronalaskom neaktivnog oglasa potrebno je na brzom editu odabrati opciju  "Aktiviraj" ili na otvorenoj stranici oglasa birate opciju “Aktiviraj oglas”, nakon čega je Vaš oglas uspješno aktiviran i prikazan na Vašem profilu i na pretrazi OLX.ba.

posao8.png