OBJAVITE OGLAS

Kako Vam možemo pomoći?

Ne dijelite lične podatke i broj bankovne kartice, ne otvarajte sumnjive linkove,
a komunikaciju sa drugim korisnicima vršite isključivo putem OLX poruka. SAZNAJ VIŠE

Plaćanje OLX Shopa

Uplatu za korištenje OLX Shopa možete vršiti:

Centar_za_pomo___18_.png

1. Po predračunu

Klikom na padajući meni u gornjem desnom uglu, a zatim na „Izvodi“ dolazite do mjesta za preuzimanje predračuna. Klikom na ikonicu u koloni “Predačun” možete preuzeti isti i sačuvati ga na svom uređaju. Na predračunu možete pronaći sve potrebne podatke za uplatu.

Centar_za_pomo___16_.png

 

2. Kartično plaćanje (website)

Klikom na padajući meni u gornjem desnom uglu, a zatim na „Izvodi“, te onda na “Plati karticom” dolazite do sekcije za produženje OLX shopa. Odabirom paketa i broja mjeseci prelazite na sljedeći korak. Popunjavanjem polja o kartici i ličnim podacima/podacima firme produženje OLX shop pretplate završavate klikom na dugme “Plati OLX Shop”.

Centar_za_pomo___17_.png

Centar_za_pomo___19_.png

3. Po primjeru uplatnice (android aplikacija)

Klikom na „Moj OLX“ a zatim na „Stanje i uplate“. U gornjem desnom uglu ćete vidjeti dugme „Izvršite uplatu“. Klikom na „Izvršite uplatu“ otvorit će Vam se primjer uplatnice sa svim potrebnim podacima za produženje korištenja OLX Shopa.

Centar_za_pomo___20_.png

Napomena: Prelaskom na uslugu OLX Shopa nećete imati mogućnost vraćanja naloga u OLX PRO ili klasični profil. Sve dosadašnje transakcije, oglasi, povjerenje i ostalo će biti spašeno na Vašem korisničkom računu, pri prelasku na OLX shop.