OBJAVITE OGLAS

Kako Vam možemo pomoći?

Ne dijelite lične podatke i broj bankovne kartice, ne otvarajte sumnjive linkove,
a komunikaciju sa drugim korisnicima vršite isključivo putem OLX poruka. SAZNAJ VIŠE

Izdvajanje oglasa / promocija

Promocija oglasa na OLX.ba je od iznimne važnosti za Vašu prodaju. Promocija izdvajanja oglasa omogućava da se Vaš oglas istakne među hiljadama drugih, pozicionira na vrhu liste rezultata pretrage i privuče pažnju potencijalnih kupaca. Vaš izdvojeni oglas možete dodati i na naslovnu stranicu i tim Vam je omogućena dodatna eksponiranost. S obzirom na konkurentnu prirodu online tržišta, promocija oglasa predstavlja ključni faktor u prodaji Vaših proizvoda. Pogledajte praktičan primjer statistike izdvojenog oglasa na OLX-u:

Centar_za_pomo___5_.pngKako izdvojiti oglas?

Na OLX.ba su dostupne dvije vrste izdvajanja Vaših oglasa i to:

  • Klasično izdvajanje i
  • Premium izdvajanje.

Kako biste uspješno izdvojili Vaš oglas potrebno je na otvorenoj stranici oglasa odabrati opciju “Izdvoji”, nakon čega birate vrstu izdvajanja i željeni period istog.

promocija.png

Klasično izdvajanje 

promocija2.png

Premium izdvajanje

promocija3.png

Nakon odabira željenog načina promocije, potrebno je da aktivirate izdvajanje odabirom opcije “Izdvoji”.

 

Kombinovana opcija promocije

Najbolja vrsta promocije oglasa na OLX.ba jeste kombinovana opcija promocije, a to je klasično ili premium Izdvajanje oglasa uz automatsko obnavljanje. Navedena opcija omogućava da se Vaš oglas ističe i dolazi na prva mjesta u kategoriji svaki put kada se obnovi. Ovisno o Vašim potrebama, birate interval obnove, a dostupni intervali obnove su 3, 8 ili 24 sata. Odabirom kombinovane opcije promocije Vaš oglas se redovno obnavlja i prikazuje korisnicima u vrhu kategorije, što povećava šanse za prodaju ili promociju Vaših proizvoda i usluga.

promocija_4.png