OBJAVITE OGLAS

Kako Vam možemo pomoći?

Ne dijelite lične podatke i broj bankovne kartice, ne otvarajte sumnjive linkove,
a komunikaciju sa drugim korisnicima vršite isključivo putem OLX poruka. SAZNAJ VIŠE

Uređivanje OLX profila

Ažuriranje korisničkog profila ima višestruke koristi, uključujući povećanje vidljivosti Vašeg profila i oglasa, što može povećati interes kupaca za proizvod ili uslugu koju nudite, kao i povjerenje potencijalnih kupaca.

U postavkama profila ili klikom na -> Postavke profila omogućena Vam je izmjena korisničkih informacija. 

ure_ivanje_profila.png

Izmjena korisničkih informacija

U postavkama Vašeg korisničkog profila možete izmijeniti ime i prezime, broj telefona, regiju i mjesto, e-mail adresu i datum rođenja, a zatim spasiti izmjene. 

OLX dostava

Pod opcijom “OLX dostava” nalaze se podaci za preuzimanje pošiljki, te u odjeljku “Adresa” możete dodati jednu ili više adresa za dostavu, koje će ostati sačuvane i za buduće dostave.

Verifikacija

U postavkama profila u odjeljku “Verifikacija” možete izvršiti verifikaciju Vašeg broja telefona i e-mail adrese.

Notifikacije

U zavisnosti na koji način želite zaprimiti obavijesti o novim porukama, uspješno objavljenim oglasima ili isteku opcije promocije, označite željene notifikacije pod odjeljkom u postavkama “Notifikacije”. Notifikacije koje su Vam dostupne su E-mail, Newsletter, Push, SMS i/ili Viber notifikacije.

Privatnost

U odjeljku “Privatnost” birate način na koji želite da Vas korisnici OLX.ba kontaktiraju, a to su javna pitanja, slanje privatnih poruka na Vaš profil i prikaz broja telefona.

Izaberite profilu fotografiju ili kreirajte avatara

Odabirom odjeljka "Profilna fotografija" otvorit će Vam se opcija odabira fotografije ili imate mogućnost da generišite svoj OLX avatar.

Izmjena šifre

U postavkama Vašeg profila možete izvršiti i izmjenu pristupne šifre u odjeljku “Promjena šifre”.