Kako Vam možemo pomoći?

OBJAVITE ARTIKAL

Kako Vam možemo pomoći?

Važno sigurnosno obavještenje. Izbjegnite potencijalne prevare. SAZNAJ VIŠE

Kako objaviti i aktivirati servis/uslugu?

Dok ste prijavljeni na Vaš profil, posjetite link http://www.olx.ba/objava, te izaberite "Objavite servis ili uslugu" kao vrstu oglasa koji želite objaviti. Zatim je potrebno da unesete naziv artikla, nakon čega će sistem predložiti kategoriju kojoj artikal može pripadati, te Vi vršite odabir, kao na slici:

Screenshot_5.png

U narednim koracima je potrebno da unesete detalje Vašeg artikla, popunite obavezne forme ukoliko postoje, dodate slike artikla, odaberete način kontaktiranja i dostavu, te završite proces objave s odabirom vidljivosti artikla. Klikom na "ZAVRŠI OBJAVU", na posljednjem, petom koraku, dobit ćete obavijest da ste Uspješno objavili artikal, kao na slici:

Screenshot_6.png

Ukoliko na Vašem profilu nemate dovoljno OLX kredita za aktivaciju, sistem će Vam ponuditi mogućnost dopune OLX kredita. Nakon što isti dopunite, možete nastaviti s aktivacijom.

Ukoliko ne želite u tom trenutku izvršiti aktivaciju, artikal će se spremiti na Vaš profil te će postati neaktivan. Naknadnu aktivaciju vršite pod tabom "Moj OLX" gdje je potrebno otvoriti "Vidi listu neaktivnih oglasa" kao na slici ispod.

Vidi-listu-neaktivnih.PNG

Pronalaskom neaktivnog artikla potrebno je kliknuti na "AKTIVIRAJ ARTIKAL"

Prodaja-neaktivni-aktiviraj.jpg